Lid worden

Hoe word ik lid?

De contributie (vastgesteld door de algemene ledenvergadering) bedraagt vanaf 18 jaar: 15,00 euro per persoon per jaar. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis lid, mits de ouders ook lid zijn en mits de kinderen zijn aangemeld.

Bij overlijden kunt u als lid van onze vereniging kosteloos gebruik maken van de diensten uit ons dienstenpakket. De overige diensten en leveringen vinden plaats tegen kostprijs omdat een vereniging geen winst mag maken. Het bovenstaande geldt indien men lid is vanaf het 18e jaar. Bij een lidmaatschap op oudere leeftijd geldt voor het dienstenpakket een verdeelsleutel. 

De vereniging heeft bestaansrecht door en voor u!

Door gecombineerde inkoop met andere verenigingen beperken we de uitvaartkosten aanzienlijk. De vereniging waarvoor velen zich belangeloos inzetten, mag wettelijk geen winst maken. Dus al deze voordelen, en dat beloopt vele honderden en soms meer dan duizend euro, komen naar u toe.

Klik hier om het inschrijfformulier te downloaden (word-document). Druk dit formulier af en stuur het op naar het adres dat op het inschrijfformulier staat.

In verband met eventuele onvolkomenheden/fouten kunnen geen rechten aan de tekst op deze web-site worden ontleend.

Lees ook onze privacy verklaring eens door; Privacyverklaring